Moyseafood 
Od ribara do trgovca, pa do prerade i prodaje širom svijeta, generacija za generacijom, njihova porodica posjeduje više od pola vijeka znanja i strast prema morskim plodovima.

Veoma su ponosni što isporučuju najbolju premium hobotnicu na svijetu kako bi klijentima širom svijeta pružili najbolja iskustva u restoranima.

Njihovi izvori su iz najboljih ribolovačkih područja širom svijeta.

Divlja vrsta usavršena u jedinstvenom okruženju, gdje genetika, kvalitet lanca ishrane, savršena temperatura, podvodne struje, zajedno sa najboljim ribolovnim praksama za maksimalnu održivost, stvaraju magičnu kombinaciju u kojoj su ukus i tekstura hobotnice bez premca.


Njihov proizvod se dobija korišćenjem zanatske opreme za pecanje, stubova i zamki. Ova selektivna metoda u velikoj mjeri pomaže u zaštiti morskog okruženja.

Znanje, vješta izrada i pažnja posvijećena detaljima.

Pravo poznavanje tržišta, direktna ekspertiza na terenu, specijalizacija i praktični pristup razvijaju jedinstveni kapacitet za predstavljanje optimalnog riješenja za svakog kupca, u svakoj trgovini i zemlji. Njihova misija je da svakom kuvaru donesu savršeno riješenje na osnovu njegovih preferenci i potreba. Njihovo krajnje uvijerenje je da svaki kupac ima pravo i priliku da proba najbolju svjetsku premium hobotnicu.